Tekstil / Moda

Moda-Tekstil

Tekstil ve moda sektörü hızla değişen, rekabetin yüksek olduğu bir sektördür. Hızlı değişimden kaynaklı sektördeki ürünlerin de yaşam döngüsü gittikçe kısalmaktadır. Bu nedenle ürünlerin hızla tedarik edilmesi, üretimden son kullanıcıya zamanında ulaştırılması gerekmektedir. Sektörün bu dinamik yapısı, doğrudan tedarik zinciri yönetimini de etkilemekte, kompleks bir lojistik operasyonun yönetilmesini zorunlu kılmaktadır. CAG Logistics, uzun yıllara dayanan sektörel tecrübesi ve her sektörün kendi içerisindeki ihtiyaçlarına hakim olması ile tekstil sektöründeki iş ortaklarına özel çözümler sunmaktadır. Tekstil/moda sektörü için gerekli ham madde veya ürünlerin istenilen noktadan farklı bir noktaya taşınmasını profesyonel hizmet anlayışı ile gerçekleştirmektedir.

Tekstil/Moda Sektörüne Entegre Çözümler

Her sektörde olduğu gibi tekstil taşımacılığında da ürünlerin güvenilir bir şekilde ulaştırılması, öncelikler arasında yer almaktadır. Modanın değişen dinamiklerine ayak uydurabilen hızlı tedarik yönetimi, aynı zamanda güvenli ve özenle gerçekleştirilmedir. Ürünlerin hasarsız ulaştırılması hem alıcının hem de satıcının faaliyetlerini etkilemektedir. Güvenilir lojistik hizmetleri ile birçok markaya hizmet veren CAG Logistics, moda ve tekstil taşımacılığının kompleks yapısına uygun çözümleri hayata geçirirken kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyerek yüksek müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.

Tekstil/Moda Lojistiği Hizmetleri

Tekstil ürünleri, hassasiyetle taşınması ve varış noktasına kadar özenle geçişlerin yapılması gereken ürünlerdir. Hızla değişen, rekabetin yüksek olduğu bu sektörde, lojistik operasyonunda yapılacak herhangi bir hata, firmaları olumsuz etkilemektedir. Zamanında varış noktasına ulaşabilmek, aynı zamanda güvenli lojistik operasyonu için CAG Logistics, tekstil/moda lojistiğinde özel çözümler sunmaktadır. Taşımacılık yapılacak rotaya göre hem Türkiye içi hem de uluslararası lojistik çözümleri ile CAG Logistics, havayolu, karayolu, demiryolu, denizyolu taşımacılığı gibi farklı lojistik modlarıyla taşımacılık işlemini gerçekleştirmektedir.

Tekstil Moda