“CAG Logistics, Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi ile KOBİ’lere Çözüm Ortağı Oluyor”

Kobi Life Kobi Destek Paketi

“CAG Logistics, Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi ile KOBİ’lere Çözüm Ortağı Oluyor”

“Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi” hakkında bilgi verir misiniz? KOBİ’ler buradan nasıl ve ne şekilde kazançlı çıkıyor?

Türkiye’nin en büyük lojistik servis sağlayıcılarından biri olarak 1952 yılından bu yana yetkin, dürüst, tutkulu, evrensel ve takım oyuncusu olma değerlerimizden ödün vermeden, partnerlerimize her zaman müşteri odaklı bir yaklaşım sunmayı amaçlıyoruz. “Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi” de aslında bu misyonumuzun bir çıktısı. Türkiye ekonomisinin mihenk taşlarından ve itici güçlerinden biri olan KOBİ’lerin lojistik giderlerinin bir kısmını üstlenerek, özellikle de pandemi sebebiyle yaşadığı kan kaybına bir nebze pansuman olabilmek, pandemi sonrasında ise büyümelerine bir tuğla ile katkıda bulunabilmek için, lojistik sektöründe bir ilk olan Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi’ni geliştirdik.

Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi ile KOBİ’ler, destinasyon kısıtlaması olmadan yıl boyunca CAG Logistics ile yaptıkları komple ve parsiyel taşımacılık işlemleri için yıl sonunda taşımacılık giderleri oranında kazanıyor. Destek paketi kapsamında, bir yıl boyunca ihracat-ithalat taşımalarında CAG Logistics ile yola çıkan KOBİ’ler, bir yıllık taşıma masraflarından %3’e varan oranlarda geri ödeme alarak hem yola çıkarken hem de yola çıktıktan sonra hafifliyor.

Geri ödeme oranlarımız şu şekilde:

  • • 100.000 EURO’ya kadar 1 yıllık taşımacılık giderleri için 3% geri ödeme
  • • 75.000 EURO’ya kadar 1 yıllık taşımacılık giderleri için 2% geri ödeme
  • • 50.000 EURO’ya kadar 1 yıllık taşımacılık giderleri için 1.5% geri ödeme
  • • 25.000 EURO’ya kadar 1 yıllık taşımacılık giderleri için 1% geri ödeme

Firma olarak KOBİ’ler çalışma piramidinizin neresinde bulunuyor?

CAG Logistics olarak yola çıktığımız ilk günden bu yana KOBİ’lerden çokuluslu büyük üreticilere, bölgesel şirketlerden ulusal şirketlere kadar, farklı ölçeklerdeki işletmelerin değişen sektörel ihtiyaçlarına uygun Lojistik ve taşımacılık çözümleri üretiyoruz. Türkiye’deki tüm işletmelerin %99.8’ini KOBİ’lerin oluşturduğunu göz önüne alırsak, KOBİ’lerin müşteri piramidimizde de yüksek bir payı olduğunu söyleyebiliriz.

KOBİ’lere buradan ne tür mesajlar vermek istersiniz? KOBİ’ler neden sizi tercih etmeli, KOBİ’lere hangi katma değerleri sağlıyorsunuz?

CAG Logistics olarak tedarik zinciri ve lojistik yönetimi alanında 70 yıllık bir deneyime sahibiz. 70 yıllık hizmet geçmişimizde farklı ölçeklerde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren binlerce yerli ve yabancı firmaya hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Her geçen yıl rotalarımıza yenilerini ekleyerek hizmet ağımızı genişletmeyi ve dünya üzerinde lastik izi bırakmadığımız tek bir nokta kalmamasını hedefliyoruz. Hedefe giden yolda ise vazgeçmediğimiz değerlerin başında “Zamanında, doğru yerde!” mottosuyla uçtan uca en iyi hizmeti sunmak ve müşterilerimizin memnuniyeti geliyor.

Köklü geçmişimiz, taşımacılık yaptığımız pazarlardaki hakimiyetimiz, dünya çapındaki güçlü acenta ağımız, 7 dilde 7/24 hizmet veren deneyimli kadromuz ve 2021’de hayata geçirdiğimiz Yol Arkadaşım – KOBİ Destek Paketi ile KOBİ’lere 360 derecelik esnek ve güvenilir bir çözüm ortaklığı sunuyoruz. Bir yıllık taşıma masrafları oranında sağladığımız finansal destek ile de KOBİ’lerin lojistik maliyetlerini hafifletebilmeyi ve nakit akışlarına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz.

Kaynak: Kobilife, Mayıs 2021