Transport Marfa România-Turcia

Turcia, care face legătura între Est și Vest, crește rapid printre țările cu care țările UE exportă cel mai mult. Acest progres rapid afectează în mod direct și cifrele Transport Marfa Din România În Turcia

Export Din România În Turcia

Cu o populație de 82 de milioane de locuitori, Turcia este a 17-a cea mai populată țară din lume. ca țară, Polonia este o țară avantajoasă pentru exportatori. Acest lucru afectează, de asemenea, datele de export din Polonia în Turcia. Analizând datele privind comerțul exterior din 2019, se observă că exporturi din România în Turcia au fost realizate în valoare de 2,77 miliarde de dolari.

Import Din Turcia În România

Peste 18 mii de companii turcești importă din Turcia în România. Această cifră ridicată indică faptul că România a devenit o” bază regională ” pentru Turcia. Analizând datele privind comerțul exterior pentru 2019, se vede că Turcia importă 4,07 miliarde de dolari în România.

Transport Marfa Din România În Turcia

Ce Să Ia În Considerare Atunci Când Transport Marfa Din România În Turcia

Ca și în orice țară, Turcia are anumite criterii pentru comerțul exterior. Aceste informații despre țările pentru export sunt vitale. O analiză detaliată a Turciei este unul dintre primii pași care trebuie făcuți pentru a rezolva problema fără probleme. Din acest motiv, dacă doriți să exportați în Turcia, în primul rând, stăpânirea detaliilor de comerț exterior ale țării va aduce beneficii atât dvs., cât și afacerii dvs. Iată care sunt lucrurile de luat în considerare atunci când exportăm din România în Turcia:

  • Datorită Acordului Uniunii Vamale a UE, sunteți scutit de taxe vamale la exporturile din România în Turcia.

  • La exportul în Turcia, exportator / importator, numărul facturii și data, numele, numărul de piese, prețul unitar, valoarea finală, țara de origine, numărul de pachete, greutatea brută, informațiile despre greutatea netă sunt necesare pentru vămuire.

  • Privind modelul comerțului exterior al Turciei, se vede că acesta este cel mai concentrat în domeniul produselor importate, electronice, fier și oțel, materiale plastice, produse farmaceutice și echipamente medicale

Transport Rutier De Marfuri Intre Turcia Si Romania

După pași generali, cum ar fi cercetarea duminicală pentru export și import, finalizarea documentelor necesare, este timpul pentru etapa de transport. Logistica internațională este un proces care trebuie avansat corect și sistematic. Din acest motiv, suportul profesional este foarte important pentru transportul fiabil, precis și punctual al produselor. În acest fel, din ce tip de transport veți alege, fiecare etapă a procesului de transport Turcia-România va fi planificată pas cu pas, cum ar fi să aveți produsele la locul potrivit la timp.

În calitate de CAG Logistics, suntem întotdeauna alături de Dvs. cu serviciile noastre de încredere, economice și punctuale de transport rutier internațional în procesele dvs. logistice internaționale. Dacă doriți, de asemenea, să efectuați operațiuni logistice în România în mod fiabil, puteți obține imediat o ofertă pentru operațiunile de transport rutier între Turcia și România.

Ne puteți urmări pe conturile noastre de socializare:

Facebook
Instagram
Linkedin

 

Obține oferta

    other languages Other Languages